• Unik og kvalitetsbevidst design

• Tidløst, dekorativt og eksotisk

• Håndbanket og specialdesignet

• Af Feng Shui-ekspert

0

Din kurv er tom

Om os

Furnista Copenhagen blev i starten af 2019 etableret af Martin Vang og Nicolai Sørensen. En rejse til Bali to år forinden satte et dybt spor i hjertet på os, Så dybt, at det hurtigt udviklede sig til en stor forkærlighed for indonesiske produkter, der alle emmer af tradition, en eksotisk historie og en noget farverig kultur, hvilket vores sortiment i den grad afspejler.

Vi har gjort os meget umage med at håndplukke produkter fra ind og udland. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi især er faldet pladask for de håndlavede kobberlamper, der produceres i Indonesien. De er alle banket i hånden og har derefter været igennem en oxideringsproces for at opnå den unikke, flotte finish. Oxideringen gør, at lamperne får den helt unikke blå-grønne farve og dermed sin helt egen fremtoning.

Vi mener, at en smuk lampe med den rette belysning er af essentiel betydning og giver dine rum personlighed med kant. Vi tror på, at vores Bali-lamper er det perfekte valg til dig, der sætter pris på en æstetisk laber lyskilde og et stykke håndlavet, unikt kunstværk. Bali-lampen er det perfekte valg, når det kommer til at komplimentere den klassiske, nordiske boligindretning. Derfor kan den kun komme til sin fulde ret med en prominent placering i hjemmet eller på kontoret.

Trendsene skifter muligvis, men vi tror på, at et kvalitetsbevidst design aldrig går af mode. Vi har derfor commited os til de bedste lokale indonesiske møbelkunstnere, der dedikerer deres håndkræfter til at genskabe den balinesiske ånd gennem de autentiske Bali-lamper. Vi værdsætter i høj grad deres arbejde, for det er lavet af ærligt stof og ekstraordinært dygtige hænder. Ved at lade de lokale indonesere håndbanke lamperne på Bali, kan vi sikre, at det traditionelle touch altid kommer til udtryk, så hver lampe forbliver unik, autentisk og helt sin egen.

Det er gået overvældende stærkt de sidste par måneder, og vi priser os lykkelige for, at I har taget så godt imod os, men legen stopper ikke her, for vi vil mere. Vi vil sørge for, at du kan sætte stilen og stemningen i dit hjem eller på kontoret med et tidløst, dekorativt og eksotisk designobjekt, der pynter, pryder og er med til at holde humøret højt og den gode gamle hygge intakt.   

Lamperne fås i 3 forskellige størrelser og bliver alle leveret med E27 fatning og 3 meter sort stofledning. Er du på udkig efter en simpel og særlig luksuslampe med en æstetiske ynde, er du kommet til det rette sted. Med vores Bali-lampe kan du nemlig skabe en enestående og unik indretning i dit hjem eller på din arbejdsplads, der vil tiltrække stående bifald fra selv de mest garvede Feng Shui-eksperter,

Er din lampefeber så høj, at du absolut skal have fingrene i 4 lamper eller flere, vil vi gerne give dig et tilbud, du simpelthen ikke kan afslå.

Vi sælger både B2C og B2B.